Bedrijfsleider Research

Lijkt het jou een uitdaging om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op ons kweekbedrijf in Wolfheze waar voeder- en gazongrassen worden veredeld? Zoek jij een combinatie van binnen- en buitenwerk? Lees dan snel verder, misschien ben jij wel de collega die wij zoeken voor onze R&D-locatie in Wolfheze!

Jouw uitdaging

Jij bent het aanspreekpunt voor alle praktische en uitvoerende werkzaamheden op het kweekbedrijf. Naast je leidinggevende taak in het team (10fte) coördineer jij ook alle praktische zaken rondom het kweekbedrijf en het veldwerk. Verder steek je zo nodig ook zelf de handen uit de mouwen bij diverse werkzaamheden.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Personele inzet plannen en aansturen;
 • proefvelden beheren waaronder bouwplan, aanleg, inzaai, onderhoud (maaien, beregenen, onkruidbestrijding, bemesting) zaadoogst en -schoning;
 • onderhoud van machines en gebouwen;
 • investeringen plannen en operationeel budget beheren en uitvoeren.

 

Wat vragen we van je?

Allereerst weet je met jouw leiderschaps- en communicatiestijl medewerkers te motiveren. Je schakelt makkelijk tussen de vele verschillende werkzaamheden en bent in staat een goede afweging te maken tussen de diverse belangen. Daarbij houd jij overzicht, ben je doelgericht en daadkrachtig.

 

Daarnaast vragen we van je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
 • Relevante werkervaring en (technisch) inzicht in bijvoorbeeld akkerbouw, teelttechniek of gewasverzorging.

 

 

Wat bieden wij?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waar elke dag anders is. Wij zijn een stabiele organisatie met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Verder bieden wij:

 • Een 38,75-urige werkweek, voor een goede balans tussen werk en ontspanning;
 • 28 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen;
 • goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage;
 • eindejaarsuitkering in december.

 

Waar kom je terecht?

Vandaag de dag is de Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. De mensen van Barenbrug werken hard, ontwikkelen fantastische grasrassen, staan klanten vriendelijk te woord, geven steengoede adviezen en leveren iedere dag een unieke bijdrage aan de beste grasoplossingen. Daarmee maken we het leven nog mooier. Met perfecte sportvelden, smaakvol gras, prachtige parken en nog veel meer. De mensen van Barenbrug gaan iedere dag met plezier aan het werk, daar streven wij naar!

 

Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je ook als medewerker: we hebben bijvoorbeeld een actieve personeelsvereniging. Naast feesten voor de hele organisatie besteden we ook aandacht aan persoonlijke gebeurtenissen in iemands leven. Een organisatie waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en je net zo makkelijk bij de directeur als bij een collega naar binnenloopt. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken, via onze stichting “Helping with hands” ondersteunen wij maatschappelijke goede doelen, die je als medewerker zelf kunt aandragen. We dagen je uit om elk jaar 1 dag onder werktijd je handen uit de mouwen te steken bij een dergelijk initiatief.

 

Geïnteresseerd?

Wil je kennis maken of meer weten? Je bent van harte welkom. Je kunt je motivatie met CV mailen ter attentie van Greet Evers, HR Manager via het mailadres hr@barenbrug.nl.

 

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Tim van der Weijde, Stationsmanager, via telefoonnummer 06 82647115.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.