Procesoperator - Afwisselende baan in graszaadverwerking (2-ploegen)

Afwisselende werkzaamheden in een hecht team en veel vrijheid en verantwoordelijkheid is wat jij zoekt in een baan. Ben jij gemotiveerd om te werken aan diverse machines, ook intern transport op te pakken en heb je daarnaast geen probleem met het werken in ploegendiensten? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Jij een baan met uitdaging, wij een gestroomlijnd productieproces.

Functieomschrijving

Jouw uitdaging als procesoperator

Als Procesoperator heb je directe invloed op de klanttevredenheid. Jij houdt namelijk toezicht op de productie, kwaliteit en productiviteit. Je werkt als operator aan diverse machines, zoals graszaadschonings- en verpakkingsmachines. Tussendoor stap je ook op de heftruck waar je uitstekend mee overweg kunt om bijvoorbeeld kisten met graszaad te verplaatsen.

 

Tot jouw taken behoren verder:

 • Herstellen van storingen en verrichten van klein onderhoud aan de machines
 • Het controleren van kwaliteit en productie
 • Het ombouwen en afstellen van de machines
 • Het bewaken van het procesverloop en het ondernemen van actie als er afwijkingen zijn in het productieproces

 

Wat vragen we van je?

Je weet van aanpakken en kunt zelfstandig aan de slag, je ziet zelf werk liggen en trekt aan de bel als er iets onduidelijk is. Je ziet kansen om zaken te verbeteren en bespreekt dit ook. Daarnaast ben je een prettige collega, kun je goed in teamverband werken en ben je flexibel. Je hebt ruime ervaring met de genoemde werkzaamheden.

 

Daarnaast vragen we van je:

 • Een technische opleiding, bijvoorbeeld VAPRO A of B.
 • Heftruckcertificaat.
 • Woonachtig in regio Arnhem-Nijmegen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Bereid te werken in 2-ploegendienst en zo nodig op zaterdagen.

 

Wat bieden wij?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waar elke dag anders is. Wij zijn een stabiele organisatie met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring. We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

 

Verder bieden wij:

 • Een 37,5-urige werkweek, voor een goede balans met je privéleven
 • 23 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen
 • Een ploegentoeslag van 15%
 • Goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage
 • Een eindejaarsuitkering in december

 

Waar kom je terecht?
Vandaag de dag is Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. De mensen van Barenbrug werken hard, ontwikkelen fantastische grassoorten, staan klanten vriendelijk te woord, geven steengoede adviezen en leveren iedere dag een unieke bijdrage aan de beste grasoplossingen. Daarmee maken we het leven nog mooier. Met perfecte sportvelden, smaakvol gras, prachtige parken en nog veel meer. De mensen van Barenbrug gaan iedere dag met plezier aan het werk, daar streven wij naar!

 

Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je ook als medewerker, we hebben een actieve personeelsvereniging. Naast feesten voor de hele organisatie besteden we ook aandacht aan persoonlijke gebeurtenissen in iemands leven. Een organisatie waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en je net zo makkelijk bij de directeur als bij een collega naar binnen stapt. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken, via onze stichting “Helping with hands” ondersteunen wij maatschappelijke goede doelen, die je als medewerker zelf kunt aandragen. We dagen je uit om elk jaar 1 dag onder werktijd je handen uit de mouwen te steken bij een dergelijk initiatief.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Wil je kennis maken of meer weten? Je bent van harte welkom. Je kunt je motivatie met CV mailen ter attentie van Greet Evers, HR Manager via het mailadres hr@barenbrug.nl.

 

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Greet via telefoonnummer 024 348 81 00.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Barenbrug en gras

Vandaag de dag is Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. Smakelijk en gezond voeder met hoge voedingswaarden voor vee, fijnbladig en aantrekkelijk groen gras voor parken en tuinen, langzaam groeiend gras voor grasvelden of sterk gras voor sportvelden en recreatie. Wat u bedenkt, kunnen wij realiseren!

terug