Teamleider Operations

Heb jij al een tijd met passie gewerkt in de productieafdeling van een bedrijf? Word je uitgedaagd door complexe productieprocessen? Heb je al enige leidinggevende ervaring of ben je toe aan een nieuwe aansturende functie, dan is dit jouw kans!

Jouw uitdaging

Als een van de drie teamleiders stuur je in twee-ploegendienst ongeveer vijftien productie- en logistieke medewerkers aan. Je plant alle stappen en bewerkingen van het complexe productieproces in ons graszaadbedrijf. En jij stuurt, motiveert en enthousiasmeert het team voor de meest efficiënte uitvoering. Je zet je voor honderd procent in voor een optimale personeelsplanning, veiligheid en werkomstandigheden.

 

Tot je taken behoren verder:

  • kwaliteitsnormen van de output bewaken;
  • rapportage en registraties bijhouden;
  • opleidingen en de ontwikkeling van medewerkers stimuleren.

Wat vragen we van je?

Je hebt niet alleen kennis van het organiseren van complexe productieprocessen, maar hebt hier ook plezier in. Daarnaast gaat het aansturen en motiveren van medewerkers je makkelijk af. Je bent een echte teamspeler en denkt kritisch mee over het aanbrengen van verbeteringen om het productie- en logistieke proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 

Daarnaast vragen we van je:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare ervaring in de procesindustrie en logistiek;
  • leidinggevende ervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waar elke dag anders is. Wij zijn een stabiele organisatie met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring.  

 

Verder bieden wij: 

  • een 38,75-urige werkweek, voor een goede balans tussen werk en ontspanning;
  • 28 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen; 
  • een goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage;
  • een eindejaarsuitkering in december.

Waar kom je terecht?

Vandaag de dag is de Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. De mensen van Barenbrug werken hard, ontwikkelen fantastische grasrassen, staan klanten vriendelijk te woord, geven steengoede adviezen en leveren iedere dag een unieke bijdrage aan de beste grasoplossingen. Daarmee maken we het leven nog mooier. Met perfecte sportvelden, smaakvol gras, prachtige parken en nog veel meer. De mensen van Barenbrug gaan iedere dag met plezier aan het werk, daar streven wij naar! 

 

Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je ook als medewerker: we hebben bijvoorbeeld een actieve personeelsvereniging. Naast feesten voor de hele organisatie besteden we ook aandacht aan persoonlijke gebeurtenissen in iemands leven. Een organisatie waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en waar je net zo makkelijk bij de directeur als bij een collega naar binnenstapt. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken: via onze stichting “Helping with hands” ondersteunen wij maatschappelijke goede doelen, die je als medewerker zelf kunt aandragen. We dagen je uit om elk jaar een dag onder werktijd je handen uit de mouwen te steken bij een dergelijk initiatief. 

Geïnteresseerd?

Wil je kennis maken of meer weten? Je bent van harte welkom. Je kunt je motivatie met CV mailen ter attentie van Greet Evers, HR Manager via het mailadres hr@barenbrug.nl

 

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Rients Piersma, Head Operations, via telefoonnummer 06 133 005 96. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet prijs gesteld.