Supply Chain Management

De Supply Chain is de spil van het bedrijf. We verzorgen de goederenstroom vanaf inkomende oogst tot uitgaande eindproducten.

Wat we doen

De Supply Chain afdeling zorgt voor een efficiënte goederenstroom binnen Barenbrug Holland B.V. Hierbij is de Sales Forecast leidend, waarbij rekening gehouden wordt met de gevraagde hoeveelheden en kwaliteiten vanuit de klant. Door veel te communiceren met de vele (interne) schakels, wordt er een goed product geproduceerd met de beste doorlooptijd voor de klant.

Méér dan logistiek

Binnen de afdeling wordt onderscheid gemaakt tussen de inkomende en uitgaande goederenstroom. De inkomende goederenstroom bestaat uit zowel het bulkgoed graszaad als de inkoop van verpakkingen. Het is de uitdaging om te schakelen met de verschillende (externe) partijen, zodat de juiste hoeveelheden op het juiste moment beschikbaar zijn op de verschillende Barenbrug vestigingen. Het is van groot belang om hierbij het overzicht te hebben in alle processen.

 

De uitgaande goederenstroom bestaat uit het selecteren van partijen, plannen van machines tot aan het organiseren van transport richting de klant. Onze producten worden wereldwijd verstuurd naar landen zoals Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Colombia en Verenigde Staten. De benodigde documentatie wordt verzorgd zodat de klant zijn bestelling in goede orde ontvangt.

Medewerkers aan het woord

“Barenbrug is een mooi familiebedrijf met een fijne, informele werksfeer. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De afdeling Supply Chain is de verbindende schakel met het hele bedrijf. Dat is wat het voor mij uitdagend maakt om bij Barenbrug te werken.”

Sven Stevens - Supply chain coördinator

 

“Wij zijn een logistieke afdeling maar door het selecteren van partijen is het ook iets meer dan logistiek. Dit maakt het werk diverser wat ik leuk vind. Daarnaast is Barenbrug een gemoedelijk en laagdrempelig familiebedrijf wat ik een grote plus vind.”

Rik van den Munckhof – Supply chain coördinator

 

“Het favoriete gedeelte van mijn baan is de diversiteit van het werk. De afdeling supply chain heeft met alle geledingen in het bedrijf te maken. We zijn het spin in het web van Barenbrug en we mogen met bijna alle afdelingen werken wat het divers en afwisselend maakt. Dit spreekt mij erg aan.”

Jurgen Huisman – Supply chain coördinator

terug