HEADER-Resilient-Blue-WINNAAR-2024!

Resilient Blue Grass Technology Winnaar Innovatieprijs 2021

Resilient Blue® Grass Technology is op 25 maart uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021! De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt en is een gezamenlijk initiatief van de BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties.

Resilient Blue grass technology: de nieuwe norm voor duurzaamheid

Zorgeloos een groene grasmat, zelfs na extreme omstandigheden. Elke plant incasseert tegenwoordig flinke klappen door de veranderende weersomstandigheden. Niet elke plant is in staat om hiervan te herstellen, laat staan om dit te overleven. Door Resilient Blue® lijdt de grasmat minder onder excessieve omstandigheden zoals bijvoorbeeld droogte en hitte. Daarnaast zorgt de innovatie voor snel herstel na een stressvolle situatie. Resilient Blue® is veerkrachtig en veerkracht is de nieuwe norm voor duurzaamheid.

Lees hier meer over Resilient Blue® Grass Technology!

Derde innovatieprijs voor Barenbrug

Het is niet de eerste keer dat we een prijs winnen voor een van onze innovaties. Ook in 2003 wonnen we de prijs met het grasmengsel Shadow. In 2005 won dit mengsel de prijs voor het beste product in 15 jaar. In 2009 sleepten we de prijs ook in de wacht voor onze technologie SOS®. Daarnaast zijn we in de afgelopen jaren ook genomineerd geweest met de innovatieve grastechnologieën Yellow Jacket® Water Manager en RPR® Grass Technology. We hebben in het verleden bewezen innovatief te zijn en we blijven nieuwe manieren vinden en het onbekende ontdekken.

Live online pitch op de Dag van de Sportaccommodaties

Tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op 22 april pitcht Olaf Bos, Turf Specialist van Barenbrug, de innovatie Resilient Blue® Grass Technology. Dit gebeurt tijdens een online sessie voor een panel van drie deskundigen op het gebied van innovatieve producten. Iedereen is welkom om live mee te kijken. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de site van de branchevereniging BSNC.

Lees hier meer.

 

Doel: kennisdeling en de promotie van vernieuwingen

De innovatieprijs is een gezamenlijk initiatief van BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties. Het doel van de prijs is het belang van kennisdeling en de promotie van vernieuwingen in de sportsector benadrukken. Deze vernieuwingen zijn gericht op aanleg, het onderhoud en beheer en de exploitatie van sportvoorzieningen.

Bekijk de Resilient Blue video!

 

terug