Innovatieprijs sportaccommodaties 2021 - Resilient Blue

Met trots kondigen we aan dat we de winnaar zijn van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021! Deze erkenning is een bevestiging van ons toegewijde streven naar vooruitgang binnen de sportindustrie. Onze innovatieve benadering heeft geleid tot baanbrekende oplossingen die het landschap van sportfaciliteiten transformeren. We zijn dankbaar voor deze eer en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige en vernieuwende sportomgevingen. 

 

Klik hier voor meer informatie over Resilient Blue.

De Parel van de regio 2019

Op 3 oktober 2019 is de 3D-geprinte Parel-award uitgereikt door The Economic Board van Arnhem en Nijmegen aan Barenbrug. De Parel-award gaat naar bedrijven en organisaties die zich volgens The Economic Board onderscheiden door interessante innovaties of juist door hun beproefde bedrijfsprocessen.

Demo-Dagen Sportfacilities Innovatieprijs 2009 - SOS

Op 10 september 2009 werd het innovatieve SOS® gras van Barenbrug bekroond met de Demo-Dagen Sportfacilities Innovatieprijs. Deze prestigieuze onderscheiding werd uitgereikt tijdens de algehele vakbeurs voor sport, spel, recreatie en openbare ruimte op Papendal. SOS®, het gras dat direct resultaat oplevert, biedt een oplossing voor de aanzienlijke speeldruk waarmee veel sportverenigingen te maken hebben. Met SOS® gras blijven sportvelden het hele jaar door groen, zonder enige kale plekken.

 

Klik hier voor meer informatie over SOS® - Super Over Seeding.

Grote Richard Huberts Innovatieprijs 2005 - Shadow

Op 13 september 2005 werd Barenbrug uitgeroepen tot de winnaar van de Grote Richard Huberts Innovatieprijs tijdens de Demo-dagen op Papendal, dankzij hun grasmengsel genaamd Shadow. Dit jaar markeerde een bijzondere gelegenheid, aangezien het de vijftiende verjaardag van deze prijs betrof. Ter ere van dit jubileum werd het meest innovatieve product gekozen uit de winnaars van de afgelopen 15 jaar door een deskundige vakjury.

 

Klik hier voor meer informatie over Barenbrug Shadow.

 

Richard Huberts Innovatieprijs 2003 - Shadow

Op 9 september 2003 werd het graszaadmengsel Shadow van Barenbrug bekroond met de Richard Huberts Innovatieprijs, uitgereikt tijdens de Demodagen op Papendal. Dit prijzenswaardige mengsel heeft zich bewezen in een uitdaging waar gras en schaduw zelden samengaan, vooral wanneer er hoge eisen worden gesteld aan de sterkte van het gras.

 

Klik hier voor meer informatie over Barenbrug Shadow.

terug