NutriFibre oogst opvallende resultaten in Europese onderzoeken

NutriFibre, de nieuwe grassoort op basis van zachtbladig rietzwenk, toont opvallende resultaten in diverse Europese onderzoeken. Recent Deense onderzoek van het onderzoeksstation Knowledge Center for Agriculture (VLF) toonde de relatie aan tussen voeding, melkproductie en gezondheid van koeien. De  Chamber of Agriculture in Duitsland onderzocht de opbrengst, voederwaarde en zodekwaliteit van de voornaamste graszaadmengsels. NutrFibre blinkt uit in beide onderzoeken.

Klik hier voor de NutriFibre video

In Denemarken was het niet de maximale verteerbaarheid, noch de hoogste VEM dat leidde tot de hoogste melkproductie en gezonde koeien, maar de juiste combinatie van structuur en voederwaarde. Dit is de conclusie van recent onderzoek van het Knowledge Center for Agriculture in Denemarken. Zij deden onderzoek naar de prestaties van verschillende graszaadmengsels waaronder een graszaadmengsel met NutriFibre. Lees meer…….

Ook de Duitse grassenproeven van de Landwirtschafkammer kwam de toepassing van  zachtbladig rietzwenk, tot op heden een ongebruikelijke grassoort in Duitsland, met opvallende resultaten aan het licht. Deze nieuwe soort (NutriFibre)  vergroot het opbrengstpotentieel van grasland aanzienlijk waardoor de import van eiwit en soja vermindert. Lees meer……

Klik hier voor de NutriFibre video