Happy Lawn®

Geef je gazon wat extra pit!

 • Maaibare bloemen
 • Verbeterde biodiversiteit
 • Probleemloos onderhoud
 • Een veerkrachtig gazon
 • Quick repair
 • Tough and easy
 • Play and sport
 • Dry and strong
 • Shadow and sun
 • Dense and self-sufficient
 • Biodiversity

Maak kennis met Happy Lawn® grastechnologie

Happy Lawn® grastechnologie biedt je de kans om een positieve invloed te hebben op je directe omgeving. Het is een revolutionaire oplossing die maaibare bloemen combineert met een veerkrachtig gazon. Deze bloemen kunnen keer op keer gemaaid worden, maar ze blijven terugkomen, waardoor het makkelijker dan ooit is om een weelderig en biodivers gazon te onderhouden.

 

Maaibare bloemen

Wanneer we het hebben over "maaibare bloemen," verwijzen we naar een unieke groep planten die bestand zijn tegen regelmatig maaien. Deze botanische wonderen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun vermogen om naadloos te integreren in gazons, openbare groene ruimtes, of andere gebieden die vaak gemaaid worden.

 

Verbeterde Biodiversiteit

Maaibare bloemen zijn niet alleen een visueel genot; ze zijn een welkome toevoeging aan je lokale omgeving. Wanneer je deze levendige bloemen en vlinderbloemigen in je gazon introduceert, versier je niet alleen je buitenruimte; je bevordert een bloeiend ecosysteem.

 

Maaibare bloemen en vlinderbloemigen zijn magneten voor bestuivers, waarbij ze nectar, stuifmeel en andere essentiële voedselbronnen produceren. Bijen, vlinders, hommels en een hele reeks andere kleine dieren worden aangetrokken tot deze overvloedige bron van voeding, waardoor je gazon verandert in een toevluchtsoord vol gezoem en gefladder van leven.

 

Het toevoegen van maaibare bloemen en het ecosysteem dat ze ondersteunen is hoe je daadwerkelijk 'je gazon pit geeft'.Je buitenruimte wordt niet alleen een plek van schoonheid, maar ook een dynamisch leefgebied dat bijdraagt aan het milieu.

 

 

 

"Happy Lawn - getuigenis van de veerkracht van de natuur!"

 

 

Probleemloos onderhoud

Onze maaibare bloemen zijn niet alleen een lust voor het oog; ze zijn ook vriendelijk voor je planning. In tegenstelling tot traditionele gazons of openbare groene ruimtes die frequent maaien en bemesten vereisen, zijn de bloemen in Happy Lawn het toonbeeld van onderhoudsarme elegantie. Ze floreren met minimaal water en voedingsstoffen, waardoor je je gazon kunt opvrolijken terwijl je zowel tijd als moeite bespaart.

 

 

Een veerkrachtig gazon

Maak kennis met Resilient Blue® grastechnologie, het fundament van de veerkracht van Happy Lawn. Speciaal ontwikkeld resilient Kentucky bluegrass, ofwel veerkrachtig veldbeemdgras, vormt de basis van deze innovatieve benadering. Met Resilient Blue doorstaat ons gazon niet alleen extreme omstandigheden zoals droogte en hitte zonder moeite, maar veert het ook snel terug na deze uitdagingen. Resilient Blue-technologie en Happy Lawn-technologie werken hand in hand en werken versterkend. Samen geven ze je een gazon dat niet alleen kleurrijk en mooi is, maar ook duurzaam en langdurig.

 

Wanneer je voor Happy Lawn kiest, investeer je in een gazon dat meer is dan alleen maar een mooi gezicht: het is een getuigenis van de veerkracht van de natuur. Je kiest voor een levendige buitenruimte die je jarenlang plezier zal brengen.

 

Lees meer over Resilient Blue: https://www.barenbrug.nl/resilient-blue

Geef je gazon wat extra pit met Happy Lawn
Specificaties
Vestigingssnelheid
Langzaam
Stikstofbehoefte
Zeer laag
Groeisnelheid
Langzaam
Zaaidichtheid per 100 m²
2-3kg
Zaaidichtheid per m²
20-30g
Maaihoogte
40mm
Verpakking
0,5kg
Zaaidiepte
5-10mm
Hogere betredingstolerantie
Hogere droogtetolerantie
Snellere vestiging
Geschikt voor in de schaduw
Fijnbladiger
Minder onderhoud mogelijk
Minder kunstmest nodig
Hogere ziektetolerantie
Zelf herstellend
Ontkieming bij een lage temperatuur
Snellere ontkieming
Betere winterhardheid
Groei in het vroege voorjaar
Gazon/openbaar groen

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor vele jaren!

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor...

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor vele jaren!

Vind een dealer bij
u in de buurt
Waar te koop
Klik hier voor het
antwoord op de
veelgestelde vragen
Vraag & antwoord
Bekijk hier het
laatste Sport &
Recreatie-nieuws
Vaknieuws