N.E.C. Nijmegen blij met top veld dankzij Resilient Blue®

Theo van Benthum, stadionmanager van N.E.C. Nijmegen, was een van de eerste gebruikers van de Resilient Blue®-grastechnologie en is laaiend enthousiast!

Snel herstel na hitte en droogte

Waarom koos Theo voor onze nieuwste grastechnologie? “De weersomstandigheden worden ook in Nederland steeds extremer. Hitte en droogte is steeds meer aan de orde en daarom is Resilient Blue® een geweldig nieuw product dat ons hierbij helpt”.


Een topveld door Resilient Blue®

Als je grasmat onder zware droogte en hitte stress komt te staan is het fijn om te weten dat je er zeker van bent dat Resilient Blue® zich daar doorheen vecht en er snel weer goed bij ligt. Resilient Blue® verdraagt stress bovengemiddeld goed en herstelt bovendien significant sneller van extreme stress.

Theo van Benthum Stadionmanager van N.E.C. Nijmegen

Hitte en droogte is steeds meer aan de orde, Resilient Blue® is een geweldig nieuw product dat ons hierbij helpt.

Theo van Benthum
Stadionmanager van N.E.C. Nijmegen

Resilient Blue® herstelt snel

Als je grasmat onder zware droogte en hitte stress komt te staan is het fijn om te weten dat je er zeker van bent dat Resilient Blue® zich daar doorheen vecht en er snel weer goed bij ligt. Resilient Blue® verdraagt bovengemiddeld goed stress en herstelt bovendien significant sneller van extreme stress.

Benieuwd naar het hele interview met Theo? Bekijk hier de video!

 

Wil je meer weten over Resilient Blue®?

Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Wil je dit voorkomen? Dat kan met Resilient Blue®!

Je leest hier meer over tolerantie tijdens stressperiodes.

 

Veerkracht betekent niet alleen extreme weersomstandigheden verdragen, maar vooral ook zeker zijn van een snel herstel ná deze omstandigheden.

Lees hier meer over het snelle herstel met Resilient Blue®.

 

Een goede betredingstolerantie is een eerste vereiste voor een sterk sportveld. Resilient Blue® maakt gebruik van onze ijzersterke RPR®-technologie, waarmee je verzekerd bent van een goede betredingstolerantie.

Lees hier meer over de buitengewone betredingstolerantie.

 

Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder.

Lees hier meer over Resilient Blue® en ziektetolerantie.

terug