Ruben Wegman benoemd tot commissaris van de Koninklijke Barenbrug Groep

Per 1 april 2020 is de heer Ruben Wegman toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de Koninklijke Barenbrug Groep. In deze functie volgt hij JanWillem Breukink op, waarmee de Raad van Commissarissen weer compleet is.

Ruben Wegman is werkzaam als CEO van Nedap sinds 2009, na eerder verschillende leidinggevende posities binnen die onderneming te hebben vervuld. Ruben heeft een achtergrond in de informatica en een brede managementervaring. Ruben vormt nu samen met Michiel Westermann (voorzitter), Bastiaan Barenbrug, Frank Barenbrug en Aart Duijzer de Raad van Commissarissen van de Barenbrug Groep.

Nedap NV is een high-tech onderneming die hoogwaardige, innovatieve hard- en softwareproducten creëert, waarmee mensen prettiger en succesvoller kunnen werken. Nedap Livestock Management is een belangrijk onderdeel van dit bedrijf. Zij ontwikkelen en verkopen sensoren ten behoeve van de gezondheid, productie en identificatie van koeien en varkens. Nedap NV is met 750 medewerkers wereldwijd actief. De onderneming is opgericht in 1929 en sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groenlo, Nederland.

 

Michiel Westermann, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Koninklijke Barenbrug Groep: “Onder leiding van Ruben Wegman heeft Nedap zich ontwikkeld tot een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland, zowel qua producten als qua (internationale) organisatie. Zijn kennis en ervaring zijn dan ook zeer waardevol in de strategie van Barenbrug.”

 

terug