HEADER_SOS_NL-500-2024!

Doorzaaien grasmat N.E.C. Nijmegen

Doorzaaien grasmat N.E.C. Nijmegen


Doorzaaien grasmat
Het doorzaaien van de grasmat is nu noodzakelijk! Door een lange strenge winter en drukke voetbalcompetities is er veel veldschade ontstaan. Het doorzaaien van de grasmat zorgt ervoor, dat verdere veldschade tegen wordt gegaan. Daarnaast zorgt een goede grasmat voor minder blessures, beter balbeheersing en tevreden spelers. Het doorzaaien van de grasmat is nu al mogelijk, met SOS® graszaad van Barenbrug. SOS® kiemt namelijk al bij een bodemtemperatuur vanaf 5 °C en is dus perfect voor deze tijd van het jaar.

Klik hier voor meer informatie over SOS®

Grasmatten N.E.C. Nijmegen
Voor het doorzaaien van de grasmatten gebruikt N.E.C. Nijmegen SOS® graszaad van Barenbrug. Zowel het hoofd- als trainingsveld wordt ingezaaid met SOS® graszaad. Barenbrug gaat het doorzaaien van de grasmatten bij N.E.C. Nijmegen volgen en laat de groei van het gras stap voor stap zien via Facebook en Twitter. Het volgen doet Barenbrug niet alleen, maar samen met Fieldmanager Jos Klomp en Stadionmanager Theo van Benthum van N.E.C. Nijmegen.

Herstellen grasmat
Tijdens deze periode laten wij zien hoe snel de grasmat kan herstellen na een langdurige, drukke en zware winterperiode. Tijdig beginnen met het herstellen van de grasmatten is belangrijk om een goede grasmat te behouden. N.E.C. Nijmegen houdt doormiddel van het doorzaaien met SOS® de kwaliteit van de grasmatten hoog. N.E.C. staat momenteel op de vijfde plaats van beste Eredivisie voetbalvelden.