Onthulling baanbrekend gras op "Dag van de Openbare Ruimte 2016"

26-01-2016  Barenbrug behoort tot de selecte groep van beursdeelnemers die in februari een presentatie mogen verzorgen op de “Dag van de Openbare Ruimte 2016” in Brussel. Barenbrug wil niet al te veel gras voor de voeten wegmaaien, maar kondigt een Europees baanbrekend nieuw product aan. Gras? Ja, gras! Maar geen gewoon gras, want dit gras zorgt in alle opzichten voor verlichting. Brussel zal het begin zijn van de Europese verovering. 

 

Beursvloer - Stand 5.24

Bezoekers aan de tweedaagse vakbeurs kunnen op 3 en 4 februari in Brussel Expo een rondgang maken langs de meer dan 160 stands, waar ze zich uitgebreid kunnen laten informeren door de deelnemers. Uiteraard is Barenbrug van de partij op de beursvloer (stand 5.24) om het vernieuwde programma aan grasmengsels voor openbaar groen en particuliere tuinen te presenteren. Blikvanger in de stand is uiteraard de genoemde primeur.

 

Klik hier om naar de site van de "Dag van de openbare ruimte" te gaan!

Klik hier om beeld te vergroten!

Seminar
Wie de beurs bezoekt, doet zichzelf tekort als hij niet deelneemt aan het uitdagende seminar van Barenbrug. Deze seminar is voor Barenbrug hét ideale moment om de doorbraak in openbaar groen en particuliere tuinen te presenteren, grasbeheer zal nooit meer hetzelfde zijn. Green Earth label - voor duurzaam beheer van grasGreen Earth
De Vlaamse Gemeenschap stuurt aan op duurzaamheid. Vanuit dat uitgangspunt hebben de kwekers van Barenbrug een nieuw gras ontwikkeld dat voldoet aan het keurmerk Green Earth. De innovatie van Barenbrug verdient daarom een warme aanbeveling.