Barenbrug grasmat in De Kuip beste veld van Eredivisie

De Kuip beste veld van EredivisieDe veldverzorgers van de Rotterdamse club kregen de prijs op 20 mei uit handen van VVCS-voorzitter Danny Hesp. Ook Barenbrug is verheugd met de prijs. Sinds een aantal jaar maakt Feyenoord gebruik van RPR-graszaad van Barenbrug. Productmanager Jan van den Boom: “Wij zijn apetrots dat de fieldmanagers van Feyenoord deze prestatie hebben geleverd met dit innovatieve gras.”

 

RPR ontzettend sterk
Om de fieldmanagers te feliciteren heeft van den Boom hen getrakteerd op een taart. Erwin Belterman (head fieldmanager stadion De Kuip) sprak daarbij lovende woorden over de functionaliteit van RPR. Vooral de snelle opkomst van het graszaad, het grote concurrentievermogen en de zeer hoge bespelingstolerantie zijn punten waarover Belterman zeer te spreken is. In de radioshow ‘Evert staat op’ bij Radio 538 deed de head fieldmanager het nog eens dunnetjes over en noemde hij het RPR graszaadmengsel ‘ontzettend sterk’: “Het hele jaar zaaien we er mee door.”

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoogste bespelingstolerantie
RPR is een zelf herstellend Engels raaigras dat uitlopers vormt. De uitlopers zorgen voor een natuurlijk netwerk van stolonen. Eigenlijk is dit een soort van wapening in de zode, waardoor RPR de hoogste bespelingstolerantie biedt. In plaats van losse grasplantjes, zoals traditioneel Engels raaigras, heeft ieder grasplantje van RPR een link naar andere plantjes en naar de bodem waardoor intensieve bespeling mogelijk is.

Klik hier voor meer over RPR!

Bekijk de IJZERSTERKE video!

Dé ware grasrevolutie nu op beeld.