Grasmat van Ajax basis van succes

De grasmat van Ajax heeft dit jaar een steentje bijgedragen aan het kampioenschap van de Amsterdammers. Maar kampioen worden doe je natuurlijk ook met de beste kwaliteiten en door een teamprestatie neer te zetten. Week na week. Dag in dag uit. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk om in topconditie te zijn. Ajax viel afgelopen seizoen goed in dit plaatje en werd, voor de vierde keer op rij(!), kampioen van Nederland!


Topprestatie door topmat
De beste kwaliteiten, een teamprestatie en een topconditie gaat niet alleen over de selectie en de staf van Ajax. Net zo belangrijk is ook het gras dat in de Arena en op ‘De Toekomst’ ligt. De grasmat van Ajax voldoet dit seizoen aan dit gestelde plaatje. Deze velden hebben zeker bijgedragen aan de goede prestaties die Ajax dit seizoen heeft neergezet.


Het uithoudingsvermogen van RPR
Doorzaaien met het graszaadmengsel RPR heeft haar vruchten afgeworpen. Het is haast niet voor te stellen dat er al een heel seizoen op dit veld gespeeld is. Sterker nog, de grasmat van Ajax is al helemaal klaar voor de interland van ‘Ons Oranje’ tegen Ecuador aanstaande zaterdag, 17 mei.

 

Bij Ajax is iedereen te spreken over de werking van RPR. Afgelopen jaar heeft Ajax op hun trainingslocatie ‘De Toekomst’ een veld ingezaaid  met RPR.  De grasmat van Ajax wordt nu volop onderhouden met RPR, omdat het zo goed is bevallen het afgelopen jaar. Ook alle traingingsvelden worden er mee onderhouden én ingezaaid. Goede aandacht en zorg voor het veld zijn erg belangrijk voor een goede grasmat. En bij Ajax is dit zeer zeker het geval. “Sinds we RPR gebruiken merken we dat we steeds minder onderhoudswerkzaamheden aan het veld hebben. En desondanks blijft het veld in topconditie”, aldus Kees en Jan Jong.


Feestelijk einde, vertrouwelijk begin
Om Ajax te feliciteren met het kampioenschap en het uitstekende onderhoud aan de voetbalvelden gingen Barenbrug en ProGrasS langs met een overheerlijke taart. Als het aan de onderhoudsteams ligt komen Barenbrug en ProGrasS volgend jaar weer terug. Met taart. Hiervoor hebben de twee teams wel een beetje hulp nodig van Frank de Boer en zijn ‘mannen’.Bent u ook op zoek naar een sterke grasmat met het vermogen om zichzelf te herstellen? En bent u inmiddels overtuigd? Ga dan nu voor RPR!

 

Klik hier voor meer informatie over RPR.

 

Bekijk de IJZERSTERKE video!

Dé ware grasrevolutie nu op beeld.