Grasmat De Kuip beste van de Eredivisie

De grasmat van de Rotterdamse Kuip is door de Vereniging van Contractspelers (VVCS) verkozen tot de beste grasmat van de eredivisie. Barenbrug en ProGrasS feliciteren Feyenoord dan ook met een perfecte grasmat. Van het begin van de competitie tot ‘het laatste fluitsignaal’ ging de grasmat in De Kuip aan kop. Reden voor een feestje dus! 

Dat juist de grasmat in De Kuip verkozen is tot allerbeste is geen toeval. Het veld wordt niet alleen met veel aandacht en expertise onderhouden. Deze grasmat werd ook ingezaaid en doorgezaaid met een mengsel waar RPR in zit. Dit alles zorgt er voor dat het veld in prima conditie is en er prachtig bij ligt met een zeer dichte zode.

Grasmat overleeft zware omstandigheden
“Het was dit jaar beslist niet gemakkelijk voor het onderhoudsteam om de grasmat in De Kuip in topconditie te houden”, vertelt Erwin Beltman, fieldmanager van De Kuip. Er zijn namelijk veel wedstrijden in de stromende regen gespeeld. Het gras krijgt het dan zwaar te verduren. Of wat dacht je van het vuurwerk tijdens de afgelopen bekerfinale? De ijzersterke grasmat heeft de zware omstandigheden perfect doorstaan en is verdiend uitgeroepen tot beste grasmat van de Eredivisie. 

 

Erwin Beltman en zijn team zijn overtuigd van de voordelen van een grasmat met RPR in De Kuip. Daarom worden dit jaar ook alle trainingsvelden ingezaaid met dit revolutionaire graszaadmengsel.

Klik hier voor meer informatie over RPREen grasmat van wereldklasse is echter niet alleen haalbaar voor de grote stadions zoals De Kuip. Bent u op zoek naar een ijzersterke grasmat? Ga dan ook voor RPR!

Klik hier voor meer informatie over RPR.

 

Bekijk de IJZERSTERKE video!

Dé ware grasrevolutie nu op beeld.