Snelste vestiging bij lage temperaturen

SOS: Snelste vestiging bij lage temperaturen!Snelste vestiging bij lage temperaturen met de nieuwste generatie Westerwolds raaigras: SOS! SOS is in de afgelopen jaren bekend geworden door een extreem snelle vestiging bij lage bodemtemperaturen (6 °C). Hierdoor heeft u het hele jaar een dichte zode.

 

Verloren speeltijd beperken

De meest intensief bespeelde velden verliezen het meeste gras in hartje winter. Hierdoor moeten clubs improviseren met de bezetting van de goede velden, die vervolgens ook kapot gespeeld worden.

Bij lage temperaturen vestigt SOS zich meer dan 18 dagen sneller dan Engels raaigras.SOS is dé oplossing om verloren speeltijd te beperken. Wanneer SOS op het juiste moment wordt doorgezaaid, al aan het eind van de winter, wordt een grasmat van hoge kwaliteit gewaarborgd. Doorzaaien met SOS garandeert een grasbezetting van minimaal 60% binnen een maand. Dat is 18 dagen sneller dan mengsels die Engels raaigras bevatten.

 

Vestiging SOS

De volgende grafiek laat zien hoe snel SOS zich vestigt en herstelt wanneer het doorgezaaid wordt in januari bij een temperatuur van 6,2 °C. Een maand later is de grasbezetting al meer dan 60%.

 

Nieuwste generatie Westerwolds raaigras

Vergeet de “voedertype Westerwolds” raaigrassen. Dankzij geavanceerde veredelingsprocessen heeft Barenbrug de nieuwste generatie Westerwolds raaigras gevonden met de specifieke eigenschappen van recreatiegras. Deze is hieronder te zien:

Is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS!