Landskampioen Ajax: nummer 1 op revolutionair graszaad

landskampioenOok dit seizoen ging Ajax er weer met het lands-kampioenschap vandoor. Op donderdag 16 mei reisden Wout Muilwijk van ProGrasS en Jan van den Boom van Barenbrug daarom ook voor het derde jaar op rij af naar de Amsterdam ArenA. Zij feliciteerden de club met het behalen van de 32e landstitel en trakteerden er op een heerlijk stuk RPR-taart. 

Kampioen van een grasmat
landskampioenEen belangrijke, maar vaak onderschatte vereiste voor het succes van een club is de kwaliteit van haar grasmat. Het landskampioenschap van Ajax wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende kwaliteit van zowel het veld in de Amsterdam ArenA, als de trainingsvelden in het sportcomplex ‘de Toekomst’, waar ook alle andere Ajax-elftallen spelen.

 

Dagelijks zijn de groundsmen van Ajax op beide locaties druk in de weer om deze grasmatten in topconditie te houden. Dit jaar zijn de velden ingezaaid met RPR, de nieuwe innovatie van Barenbrug. Ondanks de intensieve  bespeling van het afgelopen seizoen, liggen deze velden er nog strak bij.

landskampioenUEFA Europa League
Ook Chelsea en Benfica ontmoetten elkaar dit seizoen op de grasmat van de ArenA, tijdens de finale van de UEFA Europa League. Samen met het landskampioenschap is er dus reden genoeg om het succes van Ajax te vieren met de groundsmen van de Amsterdam ArenA en de Toekomst, en hen voor de derde keer op rij de traditionele kampioenstaart aan te bieden.

Wilt u, net als Ajax, een grasmat die goed bestand is tegen intensieve bespeling?  

Ga dan nu voor RPR!