Olaf Bos naar Barenbrug

Olaf Bos start medio april bij Barenbrug als Internationaal Product Manager Recreatiegrassen. Hij volgt hiermee Arthur Wolleswinkel op die per april start in de functie van Product Development Manager bij Barenbrug.

Olaf heeft meer dan elf jaar met veel plezier gewerkt bij ProGrasS als adviseur golf en sportvelden. In deze functie heeft hij veel ervaring opgedaan met de uitdagingen waarmee grasprofessionals in de praktijk te maken hebben, een perfecte achtergrond om nieuwe concepten en producten internationaal te managen voor Barenbrug.

 

“Ik vertrek ProGrasS met een dubbel gevoel. Jammer om zo’n mooi en groeiend bedrijf met fijne collega’s en een prettige en trouwe klantenkring te verlaten. Maar aan de andere kant is een uitdagende internationale functie de unieke kans om mij verder te ontwikkelen in het vakgebied waar mijn passie ligt. Ik heb elf prachtige jaren gehad bij ProGrasS.”

ProGrasS en Barenbrug werken nauw samen bij deze overgang. Olaf begeleidt zijn klanten nog volledig bij de start van het groeiseizoen, waarna hij zijn werkzaamheden bij ProGrasS in april zal beëindigen. Directeur Mark Timmerman van ProGrasS: “Wij betreuren het vertrek van Olaf maar gunnen hem deze kans van harte. Momenteel zijn wij op zoek naar een opvolger van Olaf.” Bij interesse in deze functie kunt u contact opnemen met Mark Timmerman, T. 06 51511469.