RPR-mengsels weer beschikbaar

RPR weer beschikbaarVanaf 10 september zijn de succesvolle Regenerating Perennial Ryegrass-mengsels weer volop beschikbaar. RPR werd in 2010 geïntroduceerd in Amerika. Hier was het product direct van grote waarde. De introductie in Europa kon daardoor niet uitblijven. Door het enorme succes waren de RPR-mengsels tijdelijk uitverkocht, maar vanaf 10 september zijn ze weer beschikbaar.

Revolutionaire technologie

RPR ijzersterk zelfherstellend Engels raaigrasRPR, ijzersterk zelfherstellend Engels raaigras, maakt het mogelijk om speelschade tot een minimum te beperken. De grassoort is uniek en vormt met haar horizontale uitlopers een wapening in de zode, waardoor deze vele malen sterker is dan andere Engelse raaigrassen. Dit zorgt voor een unieke combinatie: een hoge betredingstolerantie en een snel zelfherstel voor een minimale speelschade en een goede conditie van uw grasmat. 

 

Sport hoort gespeeld te worden op de beste grasmatten, met onze RPR-mengsels heeft u gegarandeerd een grasmat van topkwaliteit.

RPR ijzersterk zelfherstellend Engels raaigrasEen grasmat van wereldklasse is echter niet alleen haalbaar voor de grote toernooien. Bent u op zoek naar een ijzersterke mat? Ga dan ook voor RPR!

 

Bekijk de IJZERSTERKE video!

Dé ware grasrevolutie nu op beeld.