Speelseizoen verlengen met SOS

Speelseizoen verlengen met SOS!Dankzij SOS kan het speelseizoen behoorlijk worden verlengd. Door het veld vroeg in het seizoen door te zaaien, behoudt het veld een goede grasbezetting. Velden kunnen zo intensiever bespeeld worden dan daarvoor. Met SOS wordt het aantal speeluren drastisch verhoogd, soms met wel 100 uur meer per jaar. 

 

Hogere grasbezetting met SOS
In onderstaande grafiek is te zien dat de grasbezetting stijgt na doorzaai met SOS. Te zien is dat de grasbezetting tot aan de helft van het seizoen sterk afneemt. Zonder doorzaai neemt dit eerst nog verder af, waarna het daarna wel weer gaat stijgen.
SOS - Jaarrond hogere grasbezettingSOS geeft een boost aan het gras en zorgt ervoor dat de grasbezetting binnen korte tijd weer optimaal is en het speelseizoen wordt verlengd.

 

Het plannen van voetbalwedstrijden is al moeilijk genoeg. Wanneer er door slechte velden geschoven moet worden wordt het nog lastiger. Door SOS wordt snel herstel van de grasmat gegarandeerd. Dankzij SOS wordt het speelseizoen verlengd voor een lage prijs.

Inzaai- en doorzaaischema

Is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS!