Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

We worden over de hele wereld gekopieerd. Goedkope namaakproducten worden schaamtelos op de markt gezet en zijn “ontwikkeld” binnen een paar maanden na de introductie van bijvoorbeeld SOS. Er zijn behoorlijke twijfels te zetten bij de kwaliteit van deze goedkope “ik ook” producten, omdat we 10 jaar hebben geïnvesteerd in SOS.

SOS succesvol

Referenties bewijzen het succes van SOS. Zo heeft SOS als redmiddel gediend op het WK in Zuid-Afrika in 2010. Binnen een mum van tijd stond het gras erop en werden de wedstrijden op een superstrakke grasmat gespeeld. Ook bij Eredivisieclubs is SOS zeer populair, vooral in de winterperiode wordt er fanatiek doorgezaaid. De kwaliteit van de sportvelden is dan ook zeer hoog.

 

Research & Development

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn onze innovaties sterker en beter dan ooit! Aan het einde van de dag is dit kopieergedrag pure vleierij voor ons.

Is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS!