WK-Actie 2010

Oranje op gras uit Gelderland van Barenbrug

Beleef het WK-voetbal 2010 in 3D met SOS®


Het Nederlands elftal speelt zijn trainingen in Zuid Afrika op Gelders Gras. De campus van Witwatersrand-Universiteit nabij Johannesburg is de thuisbasis gedurende het WK-toernooi voor het Nederlands elftal. Voor een optimale kwaliteit van het veld werd de grasmat nog in mei doorgezaaid met het Nederlandse SOS® graszaad van Barenbrug. "De grasmat is perfect!" aldus Van Marwijk bij aankomst in Zuid Afrika.

In mei zijn alle WK-trainingsvelden van de 32 ‘Team Base Camps' doorgezaaid met het SOS® graszaad. Alle landenteams verblijven tijdens het hele WK-toernooi op een van deze ‘base camps' die verspreid liggen over het land. SOS® garandeert een zeer snelle vestiging en perfecte dichtheid van de grasmat. Zodoende zijn alle velden gebruiksklaar zodra de landenteams in Zuid-Afrika arriveren. 

Beleef het WK-voetbal in 3D met SOS®
Ook u kunt het toernooi met écht WK gras beleven, Voetbal in 3D zoals u het nog nooit beleefde. Naast beeld en geluid hebt u nu ook het gras in uw huiskamer, het originele WK-gras welteverstaan! Zaai uw eigen veld in bij het begin van het WK en geniet tijdens de finale van vers WK-gras in uw huiskamer.

Hiervoor ontvangt u van Barenbrug uit Nijmegen een zakje met het originele WK-graszaad*. Als u de handleiding voor inzaai van uw eigen speelveld van 2 m2 WK gras volgt hebt u binnen 3 weken het WK gras.

 

Barenbrug wenst u veel voetbalplezier.