Nationale Voetbal Vakbeurs, Barenbrug aanwezig

De Nationale Voetbal Vakbeurs vindt plaats op 13 november in Gorinchem. Barenbrug Holland BV zal hier aanwezig zijn. Barenbrug heeft het beste gras voor voetbalvelden. Voetbalvelden worden steeds intensiever bespeelt en men verwacht dan ook de hoogste kwaliteit. Het beheer van sportvelden komt steeds meer bij de sportclubs zelf te liggen. Barenbrug kan helpen met het beste advies voor de beste sportvelden. Op de Nationale Voetbal Vakbeurs kunt u 13 november met al uw vragen terecht bij de stand van Barenbrug.

 

De Nationale Voetbal Vakbeurs is dé beurs waar heel voetballend Nederland op één dag samenkomt. De Nationale Voetbal Vakbeurs brengt ruim 200 voetbal gerelateerde toeleveranciers in aanraking met 10.000 clubbestuurders van amateur- en profclubs uit Nederland en België.

Klik hier voor meer over RPR.RPR, ijzersterk en zelfherstellend

Engels raaigras met horizontale uitlopers dat ijzersterk en zelfherstellend is, dat is RPR. De horizontale uitlopers worden ook wel determinate stolons genoemd. Dit mengsel is het eerste Engels raaigras met dit bijzondere eigenschap. RPR is geschikt voor de meest extreme betreding en behoudt dan toch zijn sterkte en goede looks. Het heeft een hoge betredingstolerantie en is daarmee uitermate goed geschikt voor voetbalvelden. Op de Nationale Voetbal Vakbeurs kunnen onze experts u hier nog meer over vertellen.

Klik hier voor meer informatie over RPR

 
Klik hier voor meer over SOS.SOS, supersnel herstel in de winterperiode
Geen ras vestigt zich zo snel als SOS. Wanneer tijd een factor is, is SOS de enige keuze om zo snel mogelijk gras te verkrijgen. Door deze extreem snelle vestiging en opkomsttijd wordt de hersteltijd van de grasmat met vijftien dagen verkort, iets wat geen ander mengsel SOS nadoet. Naast de snelste vestiging is SOS ook uniek in de temperatuur waarbij het zich vestigt. Al vanaf 6° Celsius zorgt SOS voor een grasmat waarop direct de zwaarste voetbalcompetitie kan worden uitgevochten. Voor slechts €10,50 kunt u het doelgebied al doorzaaien. Voor meer informatie kunt u bij de Barenbrug stand terecht op de Nationale Voetbal Vakbeurs.

Klik hier voor meer informatie over SOS

Klik hier voor meer over Nationale Voetbal Vakbeurs.Komt u gerust een kijkje nemen voor professioneel vrijblijvend advies van de grasexperts van Barenbrug Holland BV op de Nationale Voetbal Vakbeurs in Gorinchem op 13 november.