banner_nutrifibre-edit!

NutriFibre - Root to success

NutriFibre® is gras met een sterk, groot wortelstelsel en voedzaam, eiwitrijk blad. Hierdoor is NutriFibre® op vier punten beter dan de grassen die melkveehouders nu meestal verbouwen. 

 

Mineraal efficiënt omdat NutriFibre® efficiënt is met mineralen,

Gezonde koeien omdat NutriFibre® structuurrijk blad heeft,

Hoogste eiwitopbrengst omdat NutriFibre® een hoge (eiwit-)opbrengst geeft,

Klimaatbestendig omdat NutriFibre® lange wortels heeft.

 

Graszaadmengsels met NutriFibre® leveren optimaal ruwvoer voor de moderne melkveehouder. NutriFibre® -technologie biedt melkveehouders onder verschillende omstandigheden de oplossing voor hun bedrijfsmanagement. In Europa heeft al een groot aantal melkveehouders gekozen voor NutriFibre®. Zij voeren dit gras naar volle tevredenheid aan hun koeien.

De nieuwe grastechnologie

NutriFibre® is de nieuwe grastechnologie voor kuilgras. De basis van NutriFibre® is zachtbladig rietzwenk en komt voort uit het internationale veredelingsprogramma ‘Gras voor hoogproductief melkvee’ van de Koninklijke Barenbrug Groep. De NutriFibre®-technologie combineert mineralenefficiëntie, hoge eiwitproductie, verteerbare, structuurrijke celwanden en grote bewortelingsintensiteit. De onderlinge interactie versterkt deze afzonderlijke eigenschappen en dát resulteert in kuilvoer van hoge kwaliteit. Zo is deze speciaal eke combinatie nóg sterker dan de optelsom van de afzonderlijke eigenschappen. De nieuwe grastechnologie op basis van zachtbladig rietzwenk werd uitvoerig getest onder zeer uiteenlopende omstandigheden, grondsoorten en situaties met verschillend bedrijfsmanagement.

links Engels raaigras - rechts NutriFibre
links Engels raaigras - rechts NutriFibre

NutriFibre Brochure

In de NutriFibre® 4x beter brochure vindt u alle voordelen van ons product.

terug